Vijfjarig jubileum Alzheimer Café Peelland met theatervoorstelling

Het ACP van 6 december staat in het teken van het vijfjarig bestaan van Alzheimer Café Peelland.

Er is dan geen “gewone” bijeenkomst met gespreksleider en gastspreker maar een theatervoorstelling van Theater Aan De Lijn. Het belooft een vrolijke, clowneske voorstelling te worden van circa drie kwartier.

De inhoud

Twee zussen en een broer op leeftijd proberen te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Ze doen met hun drieën muziek- en geheugentesten. Het blijft in het ongewisse óf een van de drie dementie heeft en zo ja wie. Het gaat in de voorstelling niet alleen over dementie, maar ook over de communicatie tussen de zussen en de broer. Ze gaan nog altijd met elkaar om als in de kinderjaren. Een spel van macht, onmacht en verbondjes maken en toch om elkaar geven. Kortom, een feest van herkenning.

Anders dan anders.

De voorstellig begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De zaal is ingericht in theateropstelling, dus er staan geen tafels. Vooraf is er dan ook geen koffie. Wel wordt na afloop een consumptie aangeboden in het horecadeel van de Beiaard waar dan nog nagepraat kan worden. 

Kaartjes voor deze voorstelling kunnen besteld worden via alzheimercafepeelland@gmail.com.

Alzheimer Café Peelland is bedoeld voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden uit Asten, Deurne en Someren en wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand in Dienstencentrum De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21 in Asten, van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Voor wie? Wanneer Locatie
Voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden 6 december
19:30 tot 21:00
De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21 in Asten