Haal jij ook je oppasdiploma?

Meisje past op op jonger meisje

 

Ben je een jongeren tussen de 12 (op het voortgezet onderwijs) en 16 jaar uit de gemeente Deurne en wil je graag oppassen? Kom dan naar de oppasworkshop van Zorg in Deurne en de GGD voor handige tips en adviezen. Want oppassen is best een hele verantwoordelijkheid.

Om te leren hoe je moet oppassen en wat daar allemaal bij komt kijken hebben we een workshop avond georganiseerd. Na afronding krijgen jullie als deelnemers een echt oppasdiploma. Als jongere is oppassen meestal iets waar je inrolt. Ouders vragen vaak een van de buurkinderen, een neefje of nichtje om op de kinderen te komen passen. Maar eigenlijk komt er best heel wat bij kijken.

Wat als het oppaskindje maar blijft huilen? En hoe zorg je dat de kinderen naar je luisteren?

Om antwoord te geven op deze vragen en allerlei handige tips aan te reiken, geeft Zorg in Deurne deze keer een workshop in 1 avond. Je krijgt deze avond 2 workshops aangeboden. De ene workshop gaat over waar je allemaal aan moet denken bij oppassen en over het gedrag van de kindjes, de andere workshop is wat praktischer; dat gaat over het maken van een flesje, het verschonen van een luier en het verlenen van eerste hulp bij ongelukken. 

De avond is van 19.00-21.00.

Waar en wanneer

De 2 workshops worden op 1 avond gegeven. Op dinsdag 24 januari, de locatie krijg je van ons door zodra je een bevestiging van aanmelding krijgt.

Inloop 18.45, start avond 19.00 tot ongeveer 21.00.

Aanmelden voor deze gratis cursus

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Graag telefonisch contact opnemen met Zorg in Deurne via 0493-387387

 

 

Voor wie? Wanneer Locatie
Jongeren tussen de 12 (op het voortgezet onderwijs) en 16 jaar uit de gemeente Deurne 24 januari
19:00 tot 21:00
Locatie krijg je van ons door zodra je een bevestiging van aanmelding krijgt